Länkad av ponnysanning.se!

Haha, kom med på ponnysanning, kanske du som läser dehär är en som har klickat dig in därifrån?! Isf vet du inte vem jag är.. och vad jag har gått igenom!

Gå in på kategorin: Shakira eller klickar du på länkarna (1,2,3) på inlägget This is it  så kommer ni förmodligen fatta...


Du kommer altid finnas i mitt hjärta!♥

Min Stjärna ♥

Min Ängle
Min Stjärna
Min Älskling

Jag tappade min ängel, vart har hon flygit?
Så många gång har hon sagt till mig, titta mot stjärnorna så minns du mig



ALLT som dom säger, känner jag!♥


Hoppning på en älg!

Igår hoppade jag på Waterloo, de gick faktiskt bra!
Eller vi hade markarbete, men de va ju nice ändå!

På volterna skulle man galoppera över en galopp-bom "bara".. svårt att få de perfekt!
Då var hon lite för pigg och gick inte att korta upp så mkt, men hon lyssnade jättebra på min sits och skänklar! Förvånadf man blev då ^^
I andra varvet blev hon lite trött, gick inte lika bra då!

Sen körde vi cavaletti-bommarna! Det tycket hon var SKIT KUL! Men eftersom de bara var D-ponny's i gruppen så kunde vi inte ha "storhäst-avstånd" på bommarna. Var tvungen att bromsa upp, så vi kom rätt.. annars skulle hon tagit i på de 2 första och kommit HELT FEL på resten av bommarna! Men hon skötte sig super och jag va jättenöjd med den övningen!


Känns hemskt att längta efter någon man älskar, men man vet att man aldrig mer kommer att få träffa!♥

Sen körde vi Galopp-bommar, fast på rakt spår och flera efter varandra! Det tyckte hon var otroligt KUL! Vi skulle nämligen komma 3 och 3, för att de inte skulle bli kaoz! Så jag och 2 andra skulle börja och då fick Waterloo ett litet anfall ^^ och bockade lite (försökte*), men jag satt kvar å så fick jag komma själv sen! De gick bättre att komma själv, men hon tyckte de var jättekul så de var svårt att få in 3 som de skulle va, men jag lyckades varje gång med "nöd och näppe" få in 3galopp-språng! Galopperade på spåret medans de andra kom på bommarna, märktes att hon behövde springa av sig! Galopperade runt me örona spetsade framåt! Hihi ^^

Nu ska jag gå och bada, puzz på alla fina! ;)

Inte bloggat..

Har inte bloggat på sjukt länge.. typ 4dagar! :O Inte bra azzå, ni måste få uppdate ;)

Men de dagarna som jag inte har bloggat har livet rullat på som vanligt, eller lite knas har de varit med min kille.. men de e över nu (hela skiten asså), så de e skönt ^^ Men iaf så har jag varit i stallet och tagit de allmänt chill typ. Ridit, mockat, borstat och myst med lilla Wårtan ;)


hoppade faktiskt Wårtis igår, eller vi hade markarbete.. :)
Men det gick bra! Kmr ett inlägg om de??! :D

Ska berätta vad jag fick i JULKLAPP oxå!!! VÄRLDENS BÄSTA JUL!! Helt utan tvekan ;)
GLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD JAG ÄR!

Aja, puss.. kmr ett inlägg om de ^^

Shit!!

Sökte på mig själv, "Marie Glebenius" på google...
Snacka om att de kom upp bilder ^^
Titta HÄR!
Smexigt värre.. :P


Tids*

stallet!

Nu sitter jag i bilen påväg till stallet. För jag ska rida wårtan lite, som inte har blivit riden sen i tisdags när jag hoppade, så jag tror hon kan vara rätt pigg och stel idag. Blir ett dressyrpass i ridhuset! Jobba igenom ställa, lossa, böja.. you know it! Kanske lite skänkelvikningar och öppna/sluta. puss! Nu är jag frame!! :)

Tele..

Snackar i min älskade mobil med min älskade ♥
Så nice :D
Finns typ inge bättre ^^
Eller jo, de e klart de finns!
T.ex va me honom, men de kan jag ju inte nu.. :(


över 20,,,

Det finns SJUKT många som säger "ja har typ 100-200 läsare/dag, lalalala..."
Visst, det kanske finns de som har de men azzå snela.. ljug inte om ni inte har de!!
Jag lackar fan ur på de människorna...
Åå sen man ba "kan du visa då??"
dom ba "azzå nee, eller jag bara skojade.. hehe."
Man ba "Visst!..."

Jaa, jag vet... överreagerar.. men jag stör mig bara så sjukt mkt!
Jag har själv inte många läsare.. hehe, men jag brukar tycka att om de e mer än 20personer (inte sidvisningar!!) som har läst/tittat på min blogg så bloggar jag, annars skiter jag typ i de om jag inte har lust.
Även fast de är fler än 20 så brukar jag ändå inte palla blogga ^^


ni kanske inte fattar, men skit samma..

sur cheey.. ^^

Hannah sjunger?

Godmorgon världen fick världens bästa väckning idag! Jenny kom in med sin mobil till mig, de va ju Hannah OFC. Så hon sjöng lite för mig, typ i 45min för att jag skulle vakna tillräckligt för att bara gå upp.. Så nu siter jag 20cm från sängen med min dator och skriver lite till er!♥

Måste dra, datorn baaaajsar.... kmr Hannah! :D

Äntligen Jul-lov!

Nu är det äntligen dags för ett långt jul-lov! Ska faan bli Nice'it värre! Har redan bokat upp dagen imorgon me Världens finaste Hannah!!♥ Vi ska dra in till stan och köpa massa saker.. jippe! Jag hatar ju att shoppa, men med Hannah kommer de säkert bli super! Och så har vi en HEL DEL att prata om, så de ska bli gött-gött de!


Hanni och Bella-bus!

Idag har jag varit i skolan typ 1timme. Vi hade sovmorgon så började 10.30. Då tänkte jag att jag inte behövde ställa någon klocka, menmen... hehe. Vaknade kl 11.10., man ba "Ops-ii dopsi!.." så missade våran ända lektion, SO. Men vi kolla ändå bara på film, såå... Men iaf, jag åt frukost gick till skolan städa och sen drog jag hem till min älsk.♥ Vi hade de najs och sen var jag tvungen att sticka till skolan... ingen! För en f*cking avslutning. Men lite sorligt att de är sista julavslutningen på Södra! Fast ändå så är ju de igentligen SJUKT NICE! Så lycklig cheey!


Hittade en gullig bild på Kajsa Kavat! På nos-luddet står de "Merry christmas!"♥

Efter det drog jag hem till Jens'a.. hämtade KAKOR!♥ Med Agnes och hennes kusin Liniiis. Vi hade sålt med klassen, för att samla pengar till Polen (jag sålde till mig själv dock). Så smaska på kakor påvägen till skolan där vi värmde oss lite och sen drog vi till Tuben och åke lite tubis medans vi busringde lite människor! ^^ Hihi, busiga cheeeyer!



Sen drog jag till min älsk igen och kom inte hem förens seeent, halv elva/elva tyyp...  Haha, inte bra. Men nu har jag ducshat och ska sussa.. Puzz alla fina! :)


Hemma <3

Nu är jag ÄNTLIGEN hemma!♥ Älskar att va hemma.. :p men hemma kmr ändå aldrig bli bättre än stallet! Jag älskar stallet mer än något annat azzå! Så nu ska jag skriva ett inlägg om hur de va att rida Wårtan idag, vi hoppade!! Sen ska jag äta, duscha och sova! Imorn har vi sovmorgon typ till ELVA! (Y) Jippe :P Sen slutar vi två och sen är de julavslutning vid 18.00... så sjukt jobbigt!

Men nu ska jag göra ett tids tills imorn om Wårtan och hur de gick att hoppa idag! Hon kastade ju av igår.. å idag eller?? ^^

Fin Olle<3333

PUSS å GODNATT! ;P ♥

Längtar efter dig

Längtar efter dig, lilla gumman!! Nu sitter jag i skolan och tittar på någon Hitler-film.. Boring!! så passar på att blogga lite ^^ bra va?? Men jag är iaf sjukt taggad på att rida :D och sjukt sugen på mat.. standard! Mat in my heart! Är sjukt sugen på både Zingo och 7up.. Nami-nami!! Nu ska jag fortsätta och titta på film, ha de gött! <333333

Jaahapp..

Hejsan alla över-grymma människor! Idag har jag varit i skolan och nördat mig, standard. Sen va jag hos en "kompis" till typ 22.00-22.30 nånting, efter skolan azzå.. Så nu är jag lite sådär lagom trött, vilket typ också är standard för mig ^^

Idag har jag typ inte ätit nått heller.. missa frukosten, försov mig. Till lunch va de typ oxpytt eller nått sånt, och de åt jag typ inget av. Sen när jag kom hem, dvs vid elva (ca:23.00) så åt jag lite spagetti & köttfärs-sås, smaka ju jättegott, eller inte.. 
(y)

Blev SJUKT SUGEN när jag såg denhär bilden, va ba tvungen att lägga upp, hehe..

Imorgon ska jag nog hoppa Wårtan förresten! :D
Hon hade kastade av igen idag.. "Wårtis dåå!.. inte göra så.." Så jag ska hoppa henne lite imorgon :P får se hur det går. Ska bli trevligt att rida. Har inte gjort på sjukt länge! sen i fredags tyyp?!!! Och idag är de lixom Måndag!! OMG azzo... ^^ Då red jag Nemo, så ingen har typ ridit Wårtan.. hehe, det kommer gå strålande vet jag redan nu -.-' Har fett dåligt samvete för att jag inte har ridit henne eller pysslat om henne något på typ Aassss-länge, stackars lilla cheeyen! Menmen.. inte så synd om henne imorgon, eller?? :P
 
Hon kan ju hoppa okej iaf! ^^

Nu ska jag typ sova, och vi har sovmorgon imorron! :D så jävla NAJS! Så ta de chill, så ses vi! ;)♥


Duktiga ;)

Ni har varit duktiga! Läst bloggen bra och så. Men jaqg har inte varit så duktig ^^
Har nt uppdaterat på 1 000 år, hehe...
Men det har hänt så sjuuuukt mkt saker de senaste 2månaderna!!
Haha! typ just nu sitter jag och reder ut världens storsta "knull-ruffs".. xD
Har fått ut de mesta iaf ;D


Men azzå livet e helt knazzz... så där har ni en liten förklaring :p

Igår va jag i stallet och red Nemo i ridhuset, dressyra lite :)
Gick nt bra, men fick lite hjälp av Jeanette! :D Så då gick de bättre
Men i slutet blev han jättejobbig och skakade på huvudet som faan (???)
Så jag travade av och gick med honom några varv i ridhuset :)
Sen när jag kom upp till stallet och tog av sadeln
så hade han fått världens skavsår vid sadeljorden!! :O
Stackars lite kille :'(
Så han fick värsta behandlingen efter ridpasset med JOD-spray & Hellosan m.m.
Så nu mår han bättre skulle jag tro :P

Älskar dig pojken♥ även fast du e lite trög i skallen ibaland ^^
Fast de e ju jag me, så de e chill vaa? ;)

Nu ska tjejen ducsha och chilla resten av dan ;)
See ya :)


Det hemska är att jag fortfarande älskar dig♥


Sant






sömn-brist..


Fyy, ja e så jäkla trött...
ons-tors natten sov typ 2timmar högst..
tors-fre natten somnade vid 2
fre-lör natten har inte sovit alls.

You kill me slowly ^^


Hej

Japp, om man inte har bra fantasi så blir de inga bra rubrik's...

Idag har jag varit i skolissh, booooooring som vanligt, menmen. Nu e jag iaf hemma och ska typ äta, e sjukt hungrig! Sen ska jag, mamma och pappa åka och fixa pass eftersom jag ska till polen januari/februari (?) å då måste jag ju ha ett pass, så det ska fixaas nu.

Sen hem och plugga! :D (Y) !! Usch, biologi... DNA och grejs, men det e bara ett kort prov imorron. Man ska typ bara läsa 6sidor in thee boooook, så de fixar ju jag ;)

Igentligen skulle jag ridit Wårtan och Nemo. Mockat åt dom + mockat åt Bella. Men nu får de  vilo-dag allihopa istället. Men ska ut och rida imorron! :D


Gråter varje sekund, inombords♥

Finaste gipset ^^

Du lärde mig så otroligt mycket och jag vet att du är med mig varje sekund!♥

Misstolk


Vad döljer sig på andra sidan... xD


Tjo alla sköna brudar xD

(misstolka nt! Och killar om det e någon som läser min blogg)

Inatt var en gaaaaanska sömnlös natt kan man ju säga xP
Berättar om det sen ;)

Nu ska jag till stallet och rida nemo och titta på lite tävlingar :)
Ska även flytta hem idag :''''(
Det är hemskt! vill stanna här i smällan i 1000år...
Men ha det bra, pallar nt blogga...

Bästa och Finaste :'D

Cheyen har sovit

Idag har jag haft sovmorgon och lyckats göra 2engelskaprov.. jag hatar engelska och faila på typ båda.. betygen sätts denhär veckan! Shit kommer dö!.. men idag ska jag gå i skolan (konstigt?) sen ska jag till Victor och sen hem och plugga biologi! Jippi..:D nä, nt dirr! Men nu ska jag ha matte, matteprov på torsdag :( PUSS <3

Hej :)

Hej som sagt! Har varit stygg flicka och inte bloggat på nästan en hel vecka! Och de e ju inte bra.. Nej de e det inte, men jag har iaf överGRYMMA läsare. Jag e ju inte en så "social" människa utanför skolan/stallet. Då sitter jag typ hemma och drygar mig, om jag inte e me Victor. Och ändå så e de massa människor på bloggen! Fett lycklig cheeey! :D♥

Nu har jag precis kommit hem från skolan. Jobbig daa de va, elr jag va trött rättare sagt. Somnade på två lektioner + en rast. Sen när jag skulle hem så somnar jag såklart på bussen och åker för långt... too bad.
Men som tur va så kom det en buss åt andra hållet efter typ 5min, så det gick ju bra ändå. Och nu tänkte jag sova lite, även fast bara kolckan e fem.
Ja, allt detta sovande beror på soinlämning som va försenad. Satt uppe till två igår natt + att jag gick upp vid sextiden ida för att hunna skrva klart! Så nu e jag lite sådär lagom trött ;)

Bellis <3

Puss och kram, Sean banan! ;D

RSS 2.0