Tindra & Nemo

Nu är Jenny och jag påväg till Adelsö. Vi ska gå (ja, gå) och bada med hästarna eftersom dom inte har några skor på sig. Men det ska bli jättemysigt att träffa våra fina pånis och dessutom bada Med dom. Om dom nu vill bada, annars får vi väl plaska med dom lite bara. De kommer nog ordna dig iaf.

Bild 3 Säva


@ Möja

Nu är jag och Anna på möja. Vi ska äta på en restieang, Pärlan tror jag den hette. Först går vi på prommis med vovvarn, för dom ska ligga i båten medans vi äter.
 
hejdå bitches <3

Glass :D


Bild 2 Säva


Bild 1 Säva


Mot gräset, mot Adelsö, mot HÄSTARNA!

Jag körde (båt) hem med mamma(bil) idag för att vi ska kolla till hästarna, Nemo och Tindra. Nemo hade fått mugg, dom går ju på bete nu. Och det hade kanske Tindra också fått. alla fall ska vi ut och behandla Nemo (kanske Tindra) och kolla till Olle som har fått jätte mycket mugg och är jätte ömfotad... stackas Olle!
Jenny och mamma var där för lite mer än en vecka sen och då var Tindra såhär tjock, min "Lilla" tjockis!
Längtar så efter min lilla tjockis ♥
Pussar Marie!

31. Hur många Rostter?

Japp.... Rosetter va de. Somsagt har jag inte hunnit tävla så mycket innan jag fick Tindra (fyra månader sen!). Jag har 19 rosetter...
Nu har jag hunnit samla ihop 24rosetter på ca5 månader! ;)
 
Men jag hann inte täva något på min medryttar-ponny Vicky. Vicky red jag i 2 år 3dagar i veckan. Men han bara tävla på hemmaplan. Och hon var ingen lätt ponny, målet var typ att komma runt banan.

Sen var det ♥Shakira♥ som jag red 6dagar i veckan i 1,5år. Hon var så himla outbildad när hon kom till mig, hon kunde inte änns fatta galopp... Henne "utbildade" jag i typ 1år, sen skulle vi börja åka ut på tävlingar. Men då skadade hon sig. Med henne han jag åka ut på 1 tävling. Därifrån fick jag med mig 1 rosett.

Sen fick jag Tindra, vi har hunnit åka på en del tävlingar, Stäket, Haningebyggden, Vällingby. Sen har vi ju tävlat på Rasta  oxå. Jag har inte plockat någon rosett ute (men imorgon då JÄKLAR ska vi vinna!!!). Hemma har jag 1 clear-round rosett och en blå-gul + blå! Från dressyren. Nu sattsar jag såklart på att vinna KM i dressyren, eftersom hoppningen sket sig... ^^
Tindra har jag 7 rosetter nu på ca 5 månader :)
Jenny och jag på Sävas fältävlansbana! :D FINA HEZTAR ♥

@Ingmarsö

Nu sitter jag här på Ingmarsö resturang.. trevligt trevligt!!! Men jag är så sjukt hungrig så jag dör, men maten kommer väl snart. Det blir kräft/räk-salad till huvudrätt :) Yummi!! Min fina flicka, föralltid i mitt hjärta <3

Tja blöggen!!

Hej, de var sjukt länge sen jag blogga men har haft FULT UPP! Jätte-mycket verkligen.. Menmen.. Nu efter sommaren så ska jag dra igång bloggen ordentligt, tror jag. Mitt liv kommer ju verkligen förändras helt, dramatiskt azzå ^^ jag flyttar ju HEMIFRÅN!! M.m som verkligen kommer att förändra mitt liv, det ska bli sjukt coolt och kul, men ändå jobbigt. Sköta disk och tvätt helt själv, dammsuga m.m allt kommer ju förändras. Jag är iaf jävligt taggad på höst-terminen!! :-D Aja, nu ska jag dra... Puss å hej!

Börja blogga?


RSS 2.0