Mot Rasta med Amanda!

Idag blir det mycket jobb. Jag och Amanda har stallet, 3 ponnytrav! Jag har även en lektion och ska passa en hund, samt min egen ponny såklart!
Nä, nu måste jag skynda, hej på ett tag!
Tindra, Linnea J med Donna
 
 
 
 

Wish that I could stay forever this young

 
 
 

Jobb!

Idag blev det lite spontan-jobb. Kom till stallet, mockade och fixade lite... sen hade det blivit lite missförstånd med ett ponnytrav, så det fanns ingen som skulle ha det... de är då jag rycker in! Så hade ponnytrav med Simon i drygt en timme. Sen klappade jag lite på min ponny och åt lunch.
 
Efter det så red jag ut med en grupp i skogen, red på min egen ponny då. Skrittade bara ut, mysigt!
Bästa ponny ♥
 

Godmorgon

 
 
Hej på er! Nu drar jag till stallet, ska klappa lite på min polle! Ska nog rykta henne ordentligt idag.. länge sen nu (tyvärr)... Smuts-Fia!
Skriver mer sen, puss!

Klarat sig.. nästan.

 
 
Regn... svensk sommar.
 
Tja, idag har jag varit och pussat lite på min lilla ponny, Tindra. Finaste tjejen, hon ska skos imorgon tror jag (?), mamma fixar nu när jag är hemma. Sen har jag jobbat från halv sex till ungefär halv nio, ponnytrav! Det var najs. Började göra iordning Ismira vid ungefär halv sex eftersom kunderna skulle komma sex, men de blev cirka 45min sena så jag och Hanna fick sita och vänta. Solsken och 7 söta små shetlandsponnys som betar framför en, inte helt fel!
Sen kom kunderna och vi började travet och allt flöt på, en liten incident men alla klara sig utan skador. Måste bara säga att Rastaborgs shettisar är bäst! De är grymma i alla citationer, inget som slår dem! Bästa arbetskamraterna. Precis när travet har slutat kommer det stora mörka moln.... Jippe, regn... åskade och spöregna hela vägen upp till stallet, dygnsura. Plockade in alla söta pollar i stallet, gav min egen ponny mat och sen åkte jag hem. Fick skjuts av bästa Gia, Clara och Maya! 
 
 
Sådan matte, sådan häst.... Sova ♥

Vinter/Vår-bilder på Strömsholm

 
 
 
 
 
 
 

Tur!

Tänkte ta på mig shorts idag, för solen sken och jag har jäkligt vita ben. Men som tur var plockade jag på mig mina älskade pikeur ridbyxor (eftersom jag ska jobba ser de lite oanständigt ut). Och tur var väl de för nu när jag sitter på bussen spöregnar de.....


Hoppa in i dushen!

Måste duscha nu om jag ska hinna med bussen till stallet!!!
 
 

Ta upp bloggandet under sommaren?

Hej, det va länge sen nu! Jag funderar på att göra de (se rubrik). Jag har märkt att jag har cirka 3 följare som kollar min blogg varje dag, även fast jag inte har bloggat på flera månader! Naaaw, gulle er! ♥ Men nu, i alla fall en månad framåt kommer jag ju vara hemma och ha tillgång till internet så då kan jag ju passa på att blogga lite för er som är intresserade. Sen åker jag till Falsterbo och efter det ska jag jobba i Skåne i cirka 3 veckor! Kul!!
 
Idag har jag hunnit gå upp, äta kladdkaka och leka lite med datorn... inte så mycket de, men snart ska jag till stallet och ta hand om fina Tindra och jobba några timmar också. Så jag antar att jag är hemma cirka nio-tiden idag.
Saknar min finaste Shakira sjukligt mycket!
 
 
 

1år & 5månader


RSS 2.0