Ridit fina Olle

 

Nemo

Här har vi min syrras ponny, Nemo.
Honom har jag ridit lite nu när Jenny varit i Spanien.
Hon tyckte att han kändes mjuk och fin när hon kom hem igår, så det var ju positivt!
 
Jag har ridit honom för många år sedan, när han var en ynklig liten 4åring.
När han precis hade kommit från Tyskland. Jäklar vad känslig han var då!!
Nu när jag sitter upp på honom efter 3år till är han lite dryg, men sen så ger han sig.
Då blir han mjuk och eftergiven, älska att rida, så kul!
Jag vet att jag är för stor på honom, men jag rider inga hårda pass...
Rider bara igenom honom lite så det ska bli lättare för syrran som inte
har lika mycket att sätta emot när han dummar och drygar sig!

Packar

Hej! Håller på att packa, för imorgon bär det ju av till Skåneland! Först Falsterbo och sen ska man ju jobba i 3 veckor! Jag kommer vara på Falsterbo Onsdag till Söndag tror jag. Sen ska jag jobba med Moa. Vi kommer jobba på ett tillridnings-stall utanför Slimminge, Skurup. Det ska bli sjukt härligt! Taggad som faaan.
 
Tanken var ju även att min ponny Tindra skulle följa med... men hon blev sparkad för drygt 1 vecka sedan och hon är fortfarande inte helt 100 så jag beslutade att hon ska få gå på bete och bara ta det lugnt i 4veckor istället. Ladda batterierna för efter sommarn, då! Då jävlar ska vi komma på topp! Tävla och träna sjukt mycket, sista året!... För jag har i tankarna att jag ska sälja min finaste flicka våren 2014, tyvärr.
Jag är rätt stor på ponny (172cm lång) och jag skulle verkligen behöva en storhäst! Men nu tänkte jag njuta det sista året med massor av ponnybus och tävlingar!
*ursäkta min sits*
 
 

Badar marsvin :)

 

Bränd

Röd och go nu... helt sönderbränd. Men kul har det varit!

Blivit blond

 
 

Dålig uppdatering..

Jag ber om ursäkt till de få läsare jag har... men jag lever i stallet nu, har då inte med mig min dator. Tyvärr...
 
Förra veckan var jag i stallet 14 timmar om dagen. Från 8-22, blev ganska trött. Jag vet att det är mitt val och jag gör det ju medvetet för att det är kul att vara i stallet. När jag kom hem var jag heeeeeelt slut så jag duschade och dog i min säng varje kväll. Sen upp igen vid 06:30, ni kanske undrar varför jag har varit i stallet så mycket ändå? Det är för att jag har jobbat ridläger, från 10-17 och innan de jobbat i stallet från åtta, där försvann all min tid. Efter det har jag såklart ridit min häst, sen Olle och Nemo ibland.
 
På helgerna har jag varit på landet med min kompis Anna. Hon och jag går så jävla bra ihop! Tur de, eftersom det inte finns så många jämnåriga på Husarö (mitt landställe). Men jag och Anna kan vara ifrån varandra i mer än 1/2år och sen när vi träffas är det som vi sågs igår. Så himla skönt. Vi lever då tillsammans på en ö med hennes hund Zumba. Tältar, grillar, åker bår, går hundprommenader, äter glass, badar och solar! Sånt som man ska göra på sommarlov helt enkelt. Det är jätteskönt med lite "lov på lovet". Vi har det iaf skitmysigt!
 
 

RSS 2.0